DADAS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1061 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dadas. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 9:02 Vlees was echt slecht en zat geen smaak aan en de friet was ook slap
16 jun 2024 om 20:41 Ik dacht dat het beter zou zijn gezien het aantal sterren, maar het deeg was moeilijk
11 jun 2024 om 17:11 1 uur snachts nog wat besteld vriendelijke koerier, heerlijk eten als je van durum met lekker veel groente en sla houdt. top kwaliteit.
10 jun 2024 om 14:33 Lekker warm en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader
26 mei 2024 om 11:16 Kapsalon was lekker en lekker warm.
19 mei 2024 om 19:41 Super lekkere pizza altijd, en ook altijd vriendelijke bezorgers. Bezorgtijd was precies zoals aangegeven en wat langer dan anders, wat helemaal begrijpelijk is op zondag.
18 mei 2024 om 20:32 Goed zoals altijd
17 mei 2024 om 8:16 Enige opmerking die ik kan maken is dat er geen servetjes er bij zaten Het is omdat ik mijn handen kan wassen en drogen. Maar als het een werkplaats is dan ben ik shone handen verlegen.
12 mei 2024 om 19:29 Heerlijke Kavurma, zeker voor herhaling vatbaar en precies op tijd bezorgd
8 mei 2024 om 21:54 Bezorger was vriendelijk en netjes op tijd. We vonden alleen de kip kebab heel flauw en de knoflooksaus smaakte totaal niet naar knoflook.
5 mei 2024 om 11:08 Nette bezorger, kinderen vonden het heerlijk! Kleine kapsalon heeft een perfecte maat en de sla los erbij is top, blijft daardoor lekker knapperig! Tevreden dus
4 mei 2024 om 22:54 Deze keer lekker snel.. maar vooral lekker!