DADAS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 820 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dadas. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 20:37 Heerlijk gegeten
26 nov 2022 om 11:55 eten veel te laat. bij de shotel zat de friet niet apart en was dus slap. op de site stond 30-45min. bevestiging werd 90min en uiteindelijk duurder het 105min. wellicht met wk voetbal te maken
20 nov 2022 om 20:03 Doner was lekker, alleen frietjes slap en lauw. Bezorging duurde lang
17 nov 2022 om 17:51 Lekker maar weer te laat
12 nov 2022 om 13:02 Altijd lekker en de bezorging is ook snel. Laatst een keer bij Cleopatra besteld omdat Dadas dicht was en wat een teleurstelling was dat. Brokken kebab en dingen vergeten te leveren. Komen ze ook niet nabrengen. Lekker blijven bestellen bij Dadas!
12 nov 2022 om 7:34 Friet slap niet doorgebakken oud vet? 45 min te laat! Ondermaats niet gewent van Dadas!
11 nov 2022 om 19:24 Niet wat ik van Dadas gewend ben. Kapsalon kipfilet moesten we de kip een beetje zoeken. Mix schotel doner en kipfilet moet ik zeggen dat de doner weinig smaak had. Nogmaals niet wat we gewend zijn. Kregen wel een lekkere fles cola (pluspunt)
7 nov 2022 om 16:01 Quick delivery, food warm, but not much of extra cheese on the pizza if none at all. Pizza dough not the best but it's ok enough to order at 1am when all the other places are closed
5 nov 2022 om 10:07 Het duurde erg lang voordat ons eten er was, slappe friet die niet gaar was en ik zou andere verpakking overwegen bij de kapsalon omdat de kaas zo aan de folie blijft plakken, de kaas is niet lekker en heel stug van structuur
29 okt 2022 om 6:01 Te laat bezorgd maar wel weer goed
27 okt 2022 om 22:13 Het was warm en lekker en netjes afgeleverd toppie
27 okt 2022 om 11:29 Meest trieste bezorger ooit. Krijg een totaal verkeerde bestelling. Bel ik hem 2 minuten later zegt hij dat ik het de volgende dag maar zelf moet oplossen. Lekker bezig mannen keep it up